Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μύδια Σαγανάκι By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: November 23, 2013 ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ:1 (5 Servings) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:5 mins ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:15 mins ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ:20 mins Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή για ορεκτικό, είναι τα μύδια σαγανάκι! Η κρεμώδης λευκή σάλτσα και η πικάντικη γεύση τους...