Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Το κουνουπίδι ογκρατέν είναι ένα κλασικό γαλλικό πιάτο που τις περισσότερες φορές ετοιμάζεται για να συνοδέψει ψητό κρέας ή κοτόπουλο. Από την άλλη αν και συνοδευτικό, είναι τόσο χορταστικό και πλήρες, ενώ την ίδια στιγμή είναι ελαφρύ και υγιεινό, που μπορούμε να το ετοιμάσουμε...