Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες Λιώνετε το βούτυρο και το λάδι σε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Ρίχνετε το σκόρδο και τσίλι ψιλοκομμένο. Μαγειρεύετε ανακατεύοντας για 1 λεπτό. Στη συνέχεια προσθέστε τις γαρίδες. Μαγειρεύετε...