Μπριζόλες χοιρινές με λευκό κρασί και μανιτάρια

Μπριζόλες χοιρινές με λευκό κρασί και μανιτάρια

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι με καπάκι ή σε μία ρηχή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε στο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει ρίχνουμε τις μπριζόλες και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, για περίπου 10 λεπτά. Οι μπριζόλες μας δεν θα πάρουν χρώμα στην συνέχεια του...