Εκλέρ με σοκολάτα γάλακτος και τζίντζερ

Εκλέρ με σοκολάτα γάλακτος και τζίντζερ

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Για τη γέμιση Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Μέσα στους κρόκους, ρίχνουμε το κορν φλάουερ και τη μισή ζάχαρη. Ρίχνουμε 2-3 κ.σ. από το γάλα για να δώσουμε υγρασία στο μείγμα. Χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Σ' ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε την υπόλοιπη ζάχαρη, το γάλα...