Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τη μους σοκολάτας: Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και λιώστε τη σε μπεν μαρί. Βάλτε σε κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος με το μέλι και αφήστε τα σε μέτρια φωτιά για να ζεσταθεί το μείγμα. Ρίξτε το στη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατέψτε.Σκεπάστε το μπολ με μεμβράνη τροφίμων, βάλτε το...