Κέικ με πετιμέζι σοκολάτα και γιαουρτένια κρέμα με κάρδαμο

Κέικ με πετιμέζι σοκολάτα και γιαουρτένια κρέμα με κάρδαμο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170ο C και βουτυρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί 26εκ.Ανακατεύετε σε ένα μπολ το λάδι, το πετιμέζι, το χυμό πορτοκαλιού, την άχνη, την κανέλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλάτι. Λιώνετε το βούτυρο με τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Ενώνετε τα δύο μίγματα...