Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Υπολογίστε επιπλέον χρόνο παγώματος.1.Με κοφτερό μαχαιράκι αφαιρούμε από τα συκωτάκια τους τένοντες και τις μεμβράνες. Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. βούτυρο σε τηγάνι και ρίχνουμε τα μισά από τα συκωτάκια. Τα ροδίζουμε γύρω γύρω και τα βγάζουμε σε πιατέλα. Προσθέτουμε άλλη 1 κ.σ. βούτυρο...