Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Μέσα σε μια λεκάνη κοσκινίζετε το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτετε το νερό και τα ανακατεύετε με σύρμα. Προσθέτετε το ούζο και τα χτυπημένα αβγά. Ανακατεύετε το χυλό. Πρέπει να είναι πιο αραιός από το μίγμα του κέικ. Προσθέτετε πιπέρι,...