Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε την μπανάνα στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Βήμα 2 Σε ένα μπλέντερ βάζετε όλα τα υλικά της συνταγής και αλέθετε μέχρι να πετύχετε ένα ομογενοποιημένο μίγμα.Βήμα 3 Γεμίζετε τις ειδικές θήκες καλούπια για παγωτό ξυλάκι (θα σας βγουν περίπου 8-9 παγωτά – γρανίτες, ανάλογα...