Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 140 βαθμούς και στρώνετε με λαδόκολλα τη λαμαρίνα του φούρνου. Βάζετε στο μίξερ τα ασπράδια των αβγών και τα χτυπάτε στη μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.Προσθέτετε κουταλιά κουταλιά την κρυσταλλική ζάχαρη και τις δύο βανίλιες με το...