Μοσχαράκι στιφάδο με κανέλα γαρίφαλο και μπαχάρι

Μοσχαράκι στιφάδο με κανέλα γαρίφαλο και μπαχάρι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Κόβετε τη σπάλα σε μερίδες. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε 3 λίτρα νερό και βράζετε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι, το σέλινο, τα καρότα και τους κόκκους του πιπεριού για 1 ώρα περίπου ή μέχρι το κρέας να μαλακώσει. Ξαφρίζετε αν χρειαστεί. Σουρώνετε το κρέας πολύ καλά και φυλάτε...