Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Από τις γεύσεις που με δυσκόλεψαν αρκετά μέχρι να την καταφέρω, «η ταχίνι» όπως λέγεται στην Κύπρο (κι όχι το ταχίνι) έχει γίνει πια αγαπημένη μου. Κι όχι μόνο την δοκιμάζω και την τιμώ κάθε φορά που μας προσφέρετε αλλά πλέον την ετοιμάζω και στο σπίτι! Η σάλτσα από ταχίνι...