Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για το ρύζι και το κοτόπουλο: Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε μία κατσαρόλα αφήνουμε το ζωμό κοτόπουλουή λαχανικών να βράσει.Όταν αρχίσει να βράζει ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το στήθος κοτόπουλουκαι όταν αρχίσει ο ζωμός να ξαναβράζει αφαιρούμε την κατσαρόλα από το...