Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Απολαυστικό και δημιουργικό κέικ σοκολάτας για τον αγαπημένο σας Για το ροζ κεικ Ζεστάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώστε και αλευρώστε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Προετοιμάστε το ροζ κέικ. Ξεχωρίζετε τα ασπράδια από τα αυγά και τα ρίχνετε σε ένα μεταλλικό ποτήρι ή...