Ριγκατόνι με πιπεριά Φλωρίνης ελιές και ρόκα

Ριγκατόνι με πιπεριά Φλωρίνης ελιές και ρόκα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Παρίκος
Ετοιμάζετε τη σάλτσα. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνετε τη ντομάτα και το θυμάρι, αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε τη σάλτσα για 15-20 λεπτά. Προσθέτετε τέλος και το βασιλικό και...