Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πρώτα φτιάχνετε τις κρέπες: χτυπάτε στο μπλέντερ το αλεύρι με το γάλα, τα αβγά, το λιωμένο βούτυρο και το μπέικιν πάουντερ μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Προσθέτετε δύο κουταλιές της σούπας νεράκι και τα χτυπάτε ξανά. Φυλάτε το μίγμα στο ψυγείο. Βουτυρώνετε ελαφρά ένα...