Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε τα μανιτάρια ριχνουμε Αλάτι-πιπέρι και τα σοτάρουμε Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια και το σοτάρουμε. Όταν είναι έτοιμα τα μανιτάρια και το μπέικον τα βάζουμε στην ακρη Ψιλοκοβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρωμα. Προσθέτουμε το ρύζι και σοτάρουμε...