Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Μια συνταγή από με τομάτες! Τρίβετε καλά την ψίχα ψωμιού και την κάνετε ψίχουλα.
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπωλ όλα τα υλικά.
Τα ανακατεύετε και τα αφήνετε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 3-4 ώρες.
Τα χτυπάτε πολύ καλά στο μπλέντερ.
Βάζετε την σούπα στο ψυγείο και την αφήνετε να κρυώσει καλά.
Τη σερβίρετε κρύα και εάν είναι πολύ πηχτή προσθέτετε λίγο θρυμματισμένο πάγο.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.