Τα αέρια που μας κάνουν να δακρύζουμε προέρχονται από την ένωση δυο θυλάκων που υπάρχουν στις πτυχές του κρεμμυδιού. Για να αποφύγετε τα δάκρυα, χρησιμοποιήστε ένα καλά ακονισμένο μαχαίρι. Το κοφτερό μαχαίρι μειώνει κατά πολύ τα αέρια που προκαλούν δάκρυα. Δοκιμάστε επίσεις να κόψτε τη ρίζα του κρεμμυδιού πριν το κόψετε.
Μια συνταγή από με τομάτες! Τρίβετε καλά την ψίχα ψωμιού και την κάνετε ψίχουλα.
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπωλ όλα τα υλικά.
Τα ανακατεύετε και τα αφήνετε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 3-4 ώρες.
Τα χτυπάτε πολύ καλά στο μπλέντερ.
Βάζετε την σούπα στο ψυγείο και την αφήνετε να κρυώσει καλά.
Τη σερβίρετε κρύα και εάν είναι πολύ πηχτή προσθέτετε λίγο θρυμματισμένο πάγο.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.