Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το νερό και το κακάο και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας ελαφρώς μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Όταν πάρει βράση το μείγμα, προσθέτουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε το όλον να βράσει για 15 λεπτά...