Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τα μήλα ή τα καθαρίζετε από τη φλούδα ή την αφήνετε και με το ειδικό εργαλείο-κύλινδρο αφαιρείτε τα κουκούτσια και λίγη από την ψίχα τους. Τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό και τα βράζετε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Τα βγάζετε από την κατσαρόλα και...