ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΠΟΡΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριζότο με αποξηραμένα πορτσίνι και κρασί
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
γαστονόμος
Ένα σπέσιαλ φαγητό διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου, για να καλοδεχτούμε τους φίλους μας στο σπίτι
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ