Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερµαίνετε το φούρνο στους 180° C και βάζετε µέσα να ζεσταθεί καλά ένα µεγάλο ταψί, που να παίρνει τις σαρδέλες σε µια στρώση.Βήμα 2 Στο µεταξύ, ανακατεύετε µε πιρούνι σε ένα µπολ τα σκόρδα µε το λάδι, το χυµό και το ξύσµα λεµονιού, το κρασί, το µαϊντανό, αλάτι και...