Ελληνικό wellington με μοσχαράκι και σάλτσα γιαουρτιού

Ελληνικό wellington με μοσχαράκι και σάλτσα γιαουρτιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. Ρίχνετε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα σοτάρετε μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτετε τις μικρές μερίδες του κρέατος και το σοτάρετε καλά. Ρίχνετε τη δάφνη, το μπαχάρι και την κανέλα. Ανακατεύετε και μαγειρεύετε για 2-3 λεπτά...