Χουρμάδες γεμιστοί με ανθότυρο και αμύγδαλα

Χουρμάδες γεμιστοί με ανθότυρο και αμύγδαλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Χαράσσετε κατά μήκος τους χουρμάδες, τους ανοίγετε, αφαιρείτε το κουκούτσι, φροντίζοντας να μην κοπούν στα δύο και τους ακουμπάτε σε ένα δισκάκι. Σε ένα μπολ βάζετε το ανθότυρο, προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε δυνατά ώσπου το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Πασπαλίζετε με την...