Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια πιατέλα αραδιάζουμε τα μπισκότα, αλείφουμε με το τυρί Φιλαδέλφεια ή το Κατίκι, από πάνω βάζουμε μια κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα φράουλα.Το τυρί Φιλαδέλφεια θα δώσει μια γλυκιά γεύση ενώ το Κατίκι μια πιο ιδιαίτερη. Το ίδιο νόστιμα και τα δύο. Καλή επιτυχία!!!