Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
για ένα μέτριο ταψί:
Σε μια μπασίνα ρίχνουμε πρώτα το λευκό αλεύρι, μετά το καλαμποκάλευρο, το ελαιόλαδο, το νερό και το αλάτι. Θρυμματίζουμε τη φέτα και ρίχνουμε τα 200 γρ. μέσα στη μπασίνα με τα υπόλοιπα υλικά . Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι το αλεύρι να "πιει" τα υγρά. Αλοίφουμε το ταψί μας με βούτυρο, αδειάζουμε το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Πασπαλίζουμε την υπόλοιπη φέτα από πάνω σε σημεία-σημεία, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε την πίτα στον προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 10 λεπτά.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.