Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χτυπάμε με το μίξερ τη ζάχαρη με το βιτάμ και ρίχνουμε έναν έναν τους κρόκους. Αφήνουμε ένα κουταλάκι βιτάμ για να αλείψουμε το ταψί μας.Σιγά σιγά προσθέτουμε το γάλα, το baking powder, τις βανίλιες και τη φαρίνα και συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατεψει το...