Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζετε πρώτα τη βάση: Βήμα 1 Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τη ζάχαρη άχνη, το αλεύρι και τη βανίλια.Βήμα 2 Ακολούθως, προσθέτετε τους κρόκους, το βούτυρο και λίγο – λίγο γάλα (μπορεί να μην το «τραβήξει» όλο). Βήμα 3 Ζυμώνετε μέχρι να κάνετε μια μαλακή ζύμη.Βήμα 4 Ανοίγετε το...