Μοσχαρίσιο φιλέτο Wellington γαλλικές πατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών σοτέ και σάλτσα µε κρασί Porto

Μοσχαρίσιο φιλέτο Wellington γαλλικές πατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών σοτέ και σάλτσα µε κρασί Porto

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το μοσχάρι Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο πολύ καλά απ’ όλες τις πλευρές.Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το φιλέτο πολύ καλά απ’ όλες τις πλευρές μέχρι να αποκτήσει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.Αποσύρουμε το μοσχάρι σε ένα σκεύος και αφού...