Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180° C. Βουτυρώνω κι αλευρώνω ένα τετράγωνο ταψί 24×24 εκ.. Στραγγίζω τα ροδάκινα από το σιρόπι τοποθετώντας τα στο σουρωτήρι.Χτυπάω στον κάδο του μίξερ την άχνη ζάχαρη με το βούτυρο για 10’ μέχρι το μείγμα να ασπρίσει και να θυμίζει...