Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αφράτα και γλυκά μπισκότα με χαμηλούς υδατάνθρακες και χωρίς ζάχαρη, κατάλληλα για διαβητικούς Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αλεύρια, τα 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι και ανακατεύετε.Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε τη σπλέντα μαζί με το λάδι και...