Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Απλώνουμε τη σφολιάτα σε ταρτιέρα ή ταψάκι και αφού την τρυπήσουμε με πιρούνι για να μην φουσκώσει πολύ, την ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.Φτιάχνουμε εν τω μεταξύ τη γέμιση: Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε τον κιμά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το...