Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Απλώνουμε τη σφολιάτα σε ταρτιέρα ή ταψάκι και αφού την τρυπήσουμε με πιρούνι για να μην φουσκώσει πολύ, την ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.Φτιάχνουμε εν τω μεταξύ τη γέμιση: Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε τον κιμά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το...