Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε τα αρνίσια παϊδάκια στο τηγάνι, ζεσταίνοντας σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια και τα ροδίζουμε 5΄ από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε τα σκόρδα ολόκληρα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 4΄-5΄, μέχρι να ψηθεί καλά το...