Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστά παϊδάκια μαγειρεμένα με σάλτσα μπάρμπεκιου και λαχανικά για το μεσημεριανό σας Πλένετε τα παϊδάκια και στεγνώστε τα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και αλατοπιπερώστε.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε σε δυνατή φωτιά το μισό λάδι και σοτάρετε τα παϊδάκια απ’ τις δυο πλευρές...