Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Από την προηγούμενη μέρα μουλιάζουμε τους γίγαντες σε μπόλικο νερό με αλάτι. Μέχρι την επόμενη μέρα, αλλάζουμε το νερό 2-3 φορές.Ρίχνουμε τους γίγαντες σε βραστό νερό, ρίχνουμε μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα (προεραιτικά) και βάζουμε το καπάκι στην κατσαρόλα. Αφήνουμε μία -...