Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα πήλινο, τοποθετούμε σαν βάση μια φέτα από την ντομάτα.
Πάνω της χοντροκόβουμε την φέτα και το ρεγκάτο.
Συνεχίζουμε το στήσιμο βάζοντας άλλη μια φέτα ντομάτα στο πήλινο.
Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, πιπέρι κόκκινο και λίγη ρίγανη.
Τέλος, βάζουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και το στέλνουμε στο φούρνο με το μαγικό χεράκι.
Οι οδηγίες που του δίνουμε είναι: ψήσε για 5-6 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Το σερβίρουμε ζεστό, στο ίδιο σκεύος.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.