Μανιτάρια με κρεμμύδι και σκόρδο (μεζές ή συνοδευτική σάλτσα)

Μανιτάρια με κρεμμύδι και σκόρδο (μεζές ή συνοδευτική σάλτσα)

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Hitman (Konstantinos Chitas)
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ξερό κρεμμύδι (στη μέση και μετά μισοφέγγαρα) και το σκόρδο.Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι μαζί με το βούτυρο να ζεσταθούν (όχι να κάψουν).Μόλις ζεσταθούν ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.Τα αφήνουμε για 3 λεπτά να μαγειρευτούν.Προσθέτουμε...