Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Με ένα μαχαίριχαράζουμε το λοβό της βανίλιας και αφαιρούμε τα σπόρια της. Τα ρίχνουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Αδειάζουμε το μείγμα στον κάδο της παγωτομηχανής και το χτυπάμε για 20-30 λεπτά, μέχρι να...