Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε τα φρούτα, τα καθαρίζουμε και τα ψιλοκόβουμε. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα της αρεσκείας μας. Τα βάζουμε σε μπολ ή ατομικά μπολάκια, προσθέτουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε, περιχύνουμε με σάλτσα βύσσινο ή μέλι και απολαμβάνουμε.* Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι φρούτα...