Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Τοποθετώ τα κουκουνάρια σε μικρό αντικολλητικό σκεύος σε χαμηλή θερμοκρασία (3/9) για 20-30’ να πάρουν ελαφρύ χρώμα, να στεγνώσουν και να γίνουν τραγανά. Δοκιμάζω την γεύση τους προτού τα αποσύρω από την φωτιά ενώ προσέχω να μην αρπάξουν. Τα κρατάω στην άκρη για αργότερα.Σε...