Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Κόβετε τις ντομάτες σε ροδέλες και το χαλούμι σε φέτες. Τοποθετείτε εναλλάξ μία φέτα ντομάτας και μία φέτα χαλούμι και φτιάχνετε τέσσερα πυργάκια.Χτυπάτε στο γουδί τα αμύγδαλα με το δυόσμο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Σιγά σιγά...