Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε τα αχλάδια από τη φλούδα χωρίς να κόψουμε το κοτσανάκι τους.Τα βάζουμε όρθια σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το νερό, το κρασί, την κανέλα και τη ζάχαρη. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20-30 λεπτά περίπου, από όταν αρχίσει ο βρασμός.Τα βγάζουμε προσεκτικά από το...