Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε. Με ένα μυτερό μαχαίρι, ανοίγουμε τρύπες στο κρέας και βάζουμε μια φέτα σκόρδο.Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τα αυγά, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο.Ρίχνουμε τα κομμάτια του κρέατος...