Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Νόστιμο σνακ και με λίγες θερμίδες! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190° C στον αέρα. Βάζουμε το νιβατό σε ένα μπολ. Περνάμε τη γραβιέρα από τον τρίφτη και την προσθέτουμε στο μπολ με το νιβατό. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ (το ζαμπόν κομμένο σε μικρά κυβάκια, τα...