Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλασε μέτρια φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμετο κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά στην κατσαρόλα μαζί με το μπούκοβο. Καθαρίζουμε τα σπαράγγια κόβοντας το σκληρό μέρος στη βάση τους που δεν τρώγεται (είναι σαν ξύλο) περίπου 2-3 εκ. και...