Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Χτυπάτε στο μίξερ τους κρόκους των αβγών με τη ζάχαρη για κάμποση ώρα μέχρι το μίγμα να ασπρίσει και να φουσκώσει πολύ. Προσθέτετε το κονιάκ χτυπώντας για λίγο ακόμα και σταματάτε τη λειτουργία του μίξερ.Στο μεταξύ έχετε αναμίξει μέσα σε ένα...