Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Βήμα 2 Λαδώνετε πολύ ελαφρά μια φόρμα με ελατήριο διαμέτρου 25 cm και ντύνετε τη βάση και τα πλευρά της με αντικολλητική λαδόκολλα. Βάζετε τα αλεσμένα μπισκότα με τη ζάχαρη και το βούτυρο σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε καλά. Βήμα 3...