Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ντύνετε με αντικολλητική λαδόκολλα τον πάτο μιας φόρμας με βάση που βγαίνει διαμέτρου 20 εκ. και λαδώνετε το εσωτερικό της. Αναμιγνύετε τα αλεσμένα μπισκότα με το ξύσμα και το λιωμένο βούτυρο μέχρι να υγραθούν. Συμπιέζετε το μίγμα να καλύψει τον πάτο της φόρμας και τη...