Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Καλύπτουμε ένα ταψί 30x20 εκ. με αλουμινόχαρτο και βουτυρώνουμε καλά. Στο μίξερ με το φτερό αφρατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει καλά για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας και τα...